top of page

ADMISSIONS

SJ_LH_0983.jpg

Benvinguts a la secció d'Admissions de l'escola Sant Jaume Les Heures de Lleida, un espai dedicat a guiar-vos a través del procés d'admissió a la nostra estimada institució educativa. En Sant Jaume Les Heures, estem compromesos a oferir una educació de qualitat que fomenti el creixement personal, l'excel·lència acadèmica i la formació integral dels nostres estudiants. Amb una llarga tradició en l'àmbit educatiu, la nostra escola ofereix un entorn acollidor i estimulant on els alumnes poden explorar el seu potencial i desenvolupar les seves habilitats. En aquesta secció, trobareu informació detallada sobre el procés d'admissió, els requisits i els passos a seguir per unir-vos a la família Sant Jaume Les Heures. Estem encantats de compartir aquesta oportunitat amb vosaltres i esperem donar la benvinguda als nous membres que contribuiran al nostre compromís amb l'excel·lència educativa.

1

Demanar informació i visitar l'escola

Demana una entrevista

Durant l'entrevista, es presenta la filosofia educativa del col·legi, els valors fonamentals i les oportunitats que ofereix. S'encoratja a les famílies a plantejar preguntes i compartir les seves expectatives, permetent així una comprensió més profunda de les necessitats individuals. Les instal·lacions del col·legi es presenten en un recorregut personalitzat, destacant les aules, i altres espais comuns.

INFANTIL I PRIMÀRIA
973 261 247

secretariaip@santjaumelesheures.cat

ESO I BATXILLERAT
973 222 980

secretariaesob@santjaumelesheures.cat

Portes obertes

Es brinda la possibilitat d’assistir a un recorregut pedagògic per les diferents etapes de l’escola. És una oportunitat única per a tenir una experiència sobre l’ambient i les activitats que es duen a terme en la dinàmica escolar. Durant la jornada coneixeran el nostre projecte educatiu, tan a nivell acadèmic (curriculum, idiomes, titulacions…) com a nivell de visió, missió i valors.

INFANTIL I PRIMÀRIA
973 261 247
Dissabte 24/02 - 17h
secretariaip@santjaumelesheures.cat

ESO I BATXILLERAT
973 222 980
Dissabte 17/02 - 10h
secretariaesob@santjaumelesheures.cat

2

Enviar documentació

A les etapes de Llar d’Infants i Batxillerat s’enviarà la documentació cumplimentada i escanejada al correu de Secretaria de l’escola corresponent. En les etapes d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària es farà la preinscripció segons el període oficial el qual serà informat a les famílies.

Documentació necessària

  • Full de preinscripció/matrícula.

  • Dues fotografies tipus passaport de l’alumne.

  • Fotocòpia del DNI de l’alumne (obligatori des dels 14 anys d’edat).

  • Fotocòpia del DNI de el pare i de la mare.

  • Còpia de la targeta de vacunació.

  • Fotocòpia la targeta sanitàriat.

  • Dades bancàries per domiciliació bancària.

  • Fotocòpia de l’últim informe o butlletí de notes de l’escola anterior, si s’escau.

3

Preinscripció, matrícula

Un cop conegudes les dates de matrícula s’informarà a les famílies el procediment a seguir.

bottom of page