top of page

SERVEIS I EXTRAESCOLARS

sj-eso.jpg

Benvinguts a la secció de "Serveis i activitats extraescolars" de l'escola Sant Jaume - Les Heures de Lleida, un espai dedicat a enriquir l'experiència educativa dels nostres alumnes més enllà de les aules. Estem compromesos a proporcionar una educació integral, i per això oferim una àmplia gamma de serveis i activitats que complementen el desenvolupament acadèmic i personal dels estudiants. Des de tallers creatius fins a esport i tecnologia, els nostres programes extraescolars estan dissenyats per fomentar la curiositat, la col·laboració i el creixement individual.

SERVEIS

ACOLLIDA MATINAL

El nostre servei d'acollida matinal ajuda en l’organització d’aquelles famílies que per motius d’horari laboral el necessiten. Oferim un ambient segur i estimulant on els/les alumnes poden participar en activitats supervisades abans de les classes. Amb personal docent del centre, garantim que se sentin ben atesos. Aquest servei no sols facilita la rutina dels pares i mares, sinó que també contribueix al benestar i desenvolupament integral dels alumnes.El nostre servei d'acollida matinal ajuda en l’organització d’aquelles famílies que per motius d’horari laboral el necessiten. Oferim un ambient segur i estimulant on els/les alumnes poden participar en activitats supervisades abans de les classes. Amb personal docent del centre, garantim que se sentin ben atesos. Aquest servei no sols facilita la rutina dels pares i mares, sinó que també contribueix al benestar i desenvolupament integral dels alumnes.

acollida matinal 2.jpeg
acollida matinal 2.jpeg

EXTRAESCOLARS

ANGLÈS

El nostre servei extraescolar d'anglès proporciona als estudiants una immersió dinàmica en l'idioma, potenciant les seves habilitats lingüístiques de manera divertida i efectiva. Amb enfocament en activitats interactives i materials educatius de qualitat, fomentem un ambient que estimula l'aprenentatge de l'anglés de manera natural. Impartit per professors qualificats i apassionats, aquest programa brinda als estudiants l'oportunitat de desenvolupar competències lingüístiques sòlides mentre se submergeixen en la cultura i l'expressió oral i escrita de l'idioma. Aquest servei extraescolar d'anglès és una eina valuosa per a preparar als estudiants per a un món globalitzat.

Ilerllengües-2.jpg
bottom of page